Originele huwelijksaanzoeken

huwelijksaanzoek

Op zoek naar originele huwelijksaanzoeken om jouw partner op een originele manier een huwelijksaanzoek te doen? Je wilt natuurlijk dat je partner ‘ja’ zegt als je een huwelijksaanzoek doet, hierbij staat originaliteit erg hoog in het vaandel. Het moment van het huwelijksaanzoek moet voor altijd herinnert kunnen worden, je wilt immers maar één keer een huwelijksaanzoek doen.

De liefde van je leven onder aan de Eiffeltoren een huwelijksaanzoek doen of in een gondelbootje terwijl jullie romantisch varen in Venetië klinkt geweldig, maar is stiekem ook wel een beetje cliché. Dit hoeft niet uit te maken natuurlijk, maar laat je eens inspireren door onze originele huwelijksaanzoeken!

Back to where it all begun

Neem je geliefde mee naar de plek waar jullie de eerste date doorbrachten. Haal daar samen heerlijke herinneringen op van jullie relatie. Beschrijf hoe jullie relatie is verlopen van toen tot nu en neem foto’s mee van de leukste momenten in jullie relatie.

Vertel je geliefde hoe gelukkig je bent en zorg er voor dat jullie liefdesliedje gedraaid wordt. Elk verliefd stel heeft wel een eigen nummer, tijdens dit nummer ga je op de knieën, dit kan toch niemand weigeren!

Fotoboekje

Een ander origineel huwelijksaanzoek is een fotoboekje. Laat een fotoboekje maken van alle leuke en grappige foto’s van jullie samen. In dit boekje staan alle herinneringen die jullie relatie weergeven op papier.

Op de laatste pagina van het fotoboekje laat je de tekst ‘Wil je met me trouwen’ drukken. Zodra je geliefde op deze pagina aankomt ga je op je knieën.

Voorbeeld van een origineel huwelijksaanzoek

In Disneyland deed een man een wel heel erg origineel huwelijksaanzoek aan zijn vriendin. Nietsvermoedend lopen de twee door Disneyland als ineens het nummer Marry You van Bruno Mars gedraaid wordt. Er ontstaat een flashmob waar steeds meer mensen aan meedoen. Tot haar verbazing ziet de vriendin ineens haar vriend naar voren springen om mee te dansen.

Aan het eind van het nummer gaat haar vriend voor haar op de knieën, terwijl er een grote menigte mensen vol verwachting toekijkt. Een heel erg bijzonder en origineel huwelijksaanzoek, maar je hebt er zeker wel lef voor nodig!

Bekijk hier de video:

Geef een reactie