Ideeën voor housewarming uitnodiging

Een housewarming party geven wanneer jullie zijn gaan samenwonen hoort er natuurlijk bij. Jullie nieuwe stekkie moet natuurlijk even goed ingewijd worden door jou en je vrienden, vandaar dat je een housewarming organiseert.

Een geslaagde housewarming geven begint natuurlijk al bij het begin, de uitnodiging voor de housewarming. Wanneer de housewarming uitnodiging al geweldig is, kan het vaak al niet meer mislopen! Lees daarom onze ideeën voor een leuke housewarming uitnodiging.

Housewarming uitnodigingen maken

Je kunt natuurlijk heel saai al je vrienden een sms of Whatsapp versturen om ze uit te nodigen voor de housewarming, maar of zij hier warm voor lopen? Het is daarom belangrijk dat je een leuke housewarming uitnodiging maakt zodat je vrienden direct enthousiast worden naar jullie housewarming party!

Veel leuker is het natuurlijk om zelf de housewarming uitnodigingen te maken. Je kunt bijvoorbeeld een foto van jullie samen bij jullie nieuwe huisje maken en deze als housewarming uitnodiging gebruiken, of een kaart van Google Maps met als bestemming jullie adres uitprinten als housewarming uitnodiging.

Ook een leuke housewarming uitnodiging is het kopen van sleutels en deze aan de uitgenodigden voor de housewarming geven. De sleutel doe je aan een koordje en je geeft er een papieren uitnodiging bij met informatie.

Housewarming uitnodiging tekst

Vaak vinden veel mensen de housewarming uitnodiging bedenken niet lastig, maar wel het verzinnen van de housewarming uitnodiging tekst. Want wat zet je nou precies op de uitnodiging voor de housewarming?

Voorbeelden:
Eindelijk is het zover, na lang hard werken is ons paleisje eindelijk klaar!
En daarom willen wij jullie uitnodigen voor onze housewarming party!

Huisje, Boompje, Feestje!
Wij zijn gaan samenwonen!
Kom je ook op onze housewarming?

Wij hebben de grote stap genomen,
En een huis/appartement gekocht/gehuurd van onze dromen.
Op {datum} krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huisje en gaan we dus definitief samenwonen!
Op {datum} willen we graag een housewarming party geven voor al onze vrienden en familie,
We hopen dat jullie ons helpen met het inwijden van ons huisje!

Op {datum} staat onze nieuwe voordeur voor jullie open tijdens onze housewarming!
Ben jij erbij?

Vergeet overigens niet op de housewarming uitnodiging te vermelden wat jullie cadeautip is voor een geschikt housewarming cadeau!

Comments are closed.