Housewarming thema’s

Masker

Wanneer het klussen en verhuizen achter de rug is en jullie officieel samenwonen, is het natuurlijk tijd voor een housewarming! Er zijn veel verschillende manieren om een housewarming te geven, maar willen jullie je huisje samen eens goed inwijden? Verzin dan een leuk housewarming thema om jullie huisje en het samenwonen eens goed te vieren!

Een housewarming thema bedenken hoeft niet lastig, maar juist erg leuk te zijn. Jullie wonen officieel samen in jullie huisje en dit willen jullie aan iedereen laten zien door middel van de housewarming. Om het een onvergetelijke housewarming te maken, verzinnen jullie een leuk thema!

Voorbeelden housewarming thema’s

Er zijn natuurlijk verschillende housewarming thema’s te bedenken. Natuurlijk mag muziek op het feest niet ontbreken, net als lekkere hapjes en (uiteraard) drankjes. Om jullie hierbij te helpen hebben wij een aantal voorbeelden van housewarming thema’s bedacht die jullie kunnen gebruiken om jullie housewarming onvergetelijk te maken!

Frans thema

Oui, een Frans thema it is! Bij een Frans thema hoort natuurlijk stokbrood met heerlijke Franse kaasjes. Tevens moeten de Franse wijntjes rijkelijk in de glazen vloeien! Denk bij de muziek aan Stromae, een erg populaire Franse artiest op het moment. Deel bij binnenkomst Franse baretten uit en het moet helemaal goedkomen met jullie Franse housewarming thema!

Disney thema

Een erg leuk housewarming thema, is het Disney thema. Het is de bedoeling dat elke gast zich verkleed als een Disney-figuur, en jullie gaan natuurlijk samen als een Disneykoppel. Denk aan Donald en Katrien Duck of Minnie en Mickey Mouse. De hapjes en drankjes voor dit housewarming thema hoeven niet bijzonder te zijn, maar als muziek kunnen jullie bekende Disneysoundtracks gebruiken.

Venetiaans thema

Een ander leuk housewarming thema is het Venetiaans thema. Dit thema is gericht op Venetië en Italië. Zorg er voor dat de gasten allemaal een Venetiaans masker dragen op de housewarming, dit zorgt voor leuke foto’s! Met de hapjes kunnen jullie inspelen op de Italiaanse keuken, hartstikke leuk toch!

Dresscode

Een ander housewarming thema is een dresscode. Dit is geen echt thema, maar jullie zorgen er voor dat alle gasten van jullie housewarming zich aan een bepaalde dresscode houden. Dit kan nette kleding zijn, maar ook bepaalde kleur of touch van de kleding. De hapjes, drankjes en muziek zijn bij dit housewarming thema vaak ook lekker vrij.

Tip: Wanneer jullie bij de housewarming gebruik maken van een thema, vergeet dit dan niet te vermelden aan de gasten!

Comments are closed.