Koken

Samenwonen betekent dat je alles ineens zelf moet gaan doen met je partner. Van boodschappen doen tot koken en van stofzuigen tot dweilen. Niets gebeurt meer vanzelf, maar geen nood! Al deze dingen zijn te leren. Wanneer je geen keukenprins of keukenprinses bent, kun je altijd simpel en toch lekkere gerechten op tafel zetten. Hoe? Lees daarvoor meer in onze rubriek koken voor dummies! 

Alles is te leren, dus ook koken. Vaak is het niet moeilijk om met een aantal simpele ingrediënten toch een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Ideaal wanneer jullie dus net zijn gaan samenwonen en beide geen held zijn in de keuken! Maar het kan erg lastig zijn, wanneer jullie beide geen idee hebben waar jullie moeten beginnen. Om jullie tegemoet te komen hebben wij daarom een aantal hulpartikelen en recepten voor jullie opgesteld zodat jullie tijdens het samenwonen niet elke avond een pizza in de oven hoeven te schuiven!

Naast dat jullie simpele gerechten willen koken, is het ook wel handig om op het budget te letten. Jullie wonen natuurlijk net samen en er mag wel op de portemonnee gelet worden. Wij hebben naast het koken daarom ook een aantal handige tips voor jullie opgesteld waar jullie op kunnen letten als jullie boodschappen gaan doen.

Boodschappen tips

Comments are closed.