Hulpmiddelen voor de verhuizing

Wanneer je gaat verhuizen moet er vaak een hoop gebeuren. Vooral het inpakken en uitpakken van spullen voor de verhuizing zijn slopend. Maar welke hulpmiddelen heb je nou eigenlijk allemaal nodig tijdens een verhuizing?

Om er voor te zorgen dat de verhuizing soepeltjes verloopt, heb je goede hulpmiddelen nodig. Ook is een goede voorbereiding belangrijk om er voor te zorgen dat alles goed verloopt. Er zijn ontzettend veel hulpmiddelen die je in kunt zetten om de verhuizing goed te laten verlopen.

Verhuisdozen

Het spreekt natuurlijk voor zich, verhuisdozen gebruiken wanneer je gaat verhuizen. Maar hoeveel verhuisdozen heb je nou ongeveer nodig tijdens een verhuizing? Wanneer je gaat verhuizen naar een een- of tweepersoons kamerwoning is het gebruikelijk dat er 20 verhuisdozen gebruikt worden. Maar vaak heb je al snel 30 verhuisdozen nodig voor je verhuizing. En beter te veel verhuisdozen dan te weinig natuurlijk!

Etiketten

Wanneer je gaat inpakken is het belangrijk dat je voldoende etiketten hebt. Etiketten zijn handige hulpmiddelen voor de verhuizing. Op de etiketten zet je welke artikelen er in de verhuisdoos zitten, of de spullen breekbaar zijn en in welke kamer ze moeten staan. Dit maakt de verhuizing vaak al een stuk gemakkelijker.

Steekwagen

Wanneer je gaat verhuizen en veel verhuisdozen moet dragen, is een steekwagen de perfecte uitkomst. Vooral wanneer je in een appartement gaat komen en de auto in een parkeergarage moet zetten onder het appartementencomplex. Op een steekwagen zet je gemakkelijk 4 tot 5 verhuisdozen, een ideaal hulpmiddel voor de verhuizing.

Tape

Met behulp van tape kun je verhuisdozen gemakkelijk dichtplakken. Dit hoeft niet bij alle soorten verhuisdozen, maar tape komt altijd goed van pas als hulpmiddel.

Papier en kranten

Wanneer je veel breekbare spullen moet vervoeren, is het verstandig om papier en kranten te gebruiken om de spullen in te wikkelen. Wanneer je breekbare spullen in papier of kranten wikkelt, zullen deze beter bestendig zijn tegen schokken of stoten en minder snel breken. Gebruik ook papier en kranten voor opvulling zodat de breekbare spullen niet kunnen gaan schuiven.

Comments are closed.