Housewarming inkopen

Housewarming

Wanneer je gaat samenwonen kan een housewarming natuurlijk niet overgeslagen worden. Wanneer alle muren geverfd zijn, de vloer er in ligt en jullie meubels er in staan, is het tijd om de boel direct op stelten te gaan zetten (al dan niet letterlijk). Samen met familie en vrienden vieren jullie dat jullie samen een eigen huisje hebben. Tevens is een housewarming ook ideaal om direct aan een grote groep mensen jullie woning te laten zien, zo hoeft niet iedereen apart langs te komen.

Maar wanneer jullie een housewarming geven, zullen er boodschappen gedaan moeten worden. Housewarming inkopen zijn erg belangrijk, maar wat heb je nou precies allemaal nodig tijdens het geven van een housewarming? Alles over de housewarming inkopen en voorbereiding lees je in dit artikel.

Housewarming inkopen

De housewarming inkopen zijn erg belangrijk wanneer je wilt dat jullie housewarming een succes wordt. Het zou vervelend zijn als er te weinig drank en hapjes zijn voor de gasten die jullie uitgenodigd hebben, maar veel te veel inkopen is natuurlijk zonde van jullie geld. Zorg er daarom voor dat jullie van te voren weten hoe veel gasten er naar jullie housewarming komen zodat jullie rekening kunnen houden met de housewarming inkopen.

Het is belangrijk dat jullie weten wat de gasten die op jullie housewarming komen drinken in verband met de drankinkoop. Natuurlijk zorgen jullie er voor dat er voldoende frisdrank in huis is, maar het is wel handig om te weten hoeveel kratten bier en flessen wijn jullie moeten inslaan. Laat de gasten daarom op tijd melden of zij wel of niet aanwezig zullen zijn op jullie housewarming.

Maar naast de drank zijn natuurlijk ook de versnaperingen van groot belang op jullie housewarming. Maar wat voor soort hapjes willen jullie op de housewarming gaan serveren? Bedenk samen van te voren welke versnaperingen jullie willen op de housewarming. Houden jullie het bijvoorbeeld bij chips en nootjes, of gaan jullie de frituur aanslingeren en luxe hapjes klaarmaken? Verstandig om dit te beslissen voordat jullie housewarming inkopen gaan doen.

Comments are closed.