Bruidegom tips voor de bruiloft

bruidegom

Voorafgaand aan je bruiloft komt er veel op jou als bruidegom af. Dit kan erg overweldigend en stressvol zijn en daarom geven wij wat tips voor jou als bruidegom. Met de volgende tips voor de bruidegom overleef jij je bruiloft en geniet je van deze heerlijke dag!

Tip 1: Slaap voldoende

Vanzelfsprekend is het niet, de dag voor je bruiloft goed kunnen slapen. De bruid kan wallen wegwerken met make-up, maar jij als bruidegom maakt hier (waarschijnlijk) liever geen gebruik van. Zorg er daarom voor dat je de dag voor de bruiloft goed slaapt en er goed uitgeslapen uitziet op de bruiloft! Natuurlijk gieren de zenuwen ook bij jou als bruidegom door je lijf, maar probeer je hoofd koel te houden. Het komt allemaal goed!

Tip 2: Zorg dat je op tijd bent!

Het is natuurlijk cruciaal dat je op tijd op je bruiloft verschijnt. Dit klinkt natuurlijk erg logisch, maar het komt vaker voor dan je denkt. Vermijdt een slecht begin van je bruiloft en ben als bruidegom op tijd voor je grote dag! Houdt rekening met eventuele files en zorg dat je alles bij je hebt voor de bruiloft.

Tip 3: Waardeer de bruid

Een bruiloft organiseren brengt ontzettend veel stress met zich mee. Zorg dat jij als bruidegom en de bruid genoeg rust hebben voorafgaande van de bruiloft. Waarschijnlijk regelt de bruid het meeste wat de bruiloft betreft, zorg er voor dat jij je hier ook in mengt. Plan samen zoveel mogelijk dingen en waardeer dat je aanstaande zo veel met de bruiloft bezig is. Dit is namelijk een teken dat ze wil dat jullie huwelijksdag perfect verloopt! Verras als bruidegom zijnde je aanstaande met een lekker etentje of filmavondje op de bank om te ontspannen. Op deze manieren herinner je haar er aan waarom jullie gaan trouwen!

Tip 4: Zorg voor tijd samen op de bruiloft

De bruiloft is natuurlijk een ontzettend hectische dag, alles draait om jullie. Alle gasten willen jullie feliciteren, maken foto’s en een praatje. Zorg er ondanks deze drukte wel voor dat je ook tijd doorbrengt samen met je partner deze dag. Een kus, knuffel of lieve lach is al genoeg om te laten merken dat dit jullie dag is.

Tip 5: Drink niet te veel alcohol!

Het is begrijpelijk, al je vrienden en familie zijn aanwezig en om alle stress van je af te laten vallen is een glas alcohol erg verleidelijk. Zorg er wel voor dat je huwelijksfeest geen ordinair zuipfestijn wordt. Drink niet teveel alcohol want je kunt je huwelijksnacht maar één keer beleven. En zeg nou zelf, dit wil je toch niet in een dronken staat..

Tip 6: Bedank iedereen

Als laatste, maar zeker niet de minste tip, is het belangrijk dat je iedereen bedankt die aanwezig was op jullie bruiloft. Als bruidegom kom je niet onder een speech uit om iedereen te bedanken, maar dit is geen ramp. Houdt de speech kort en bedank iedereen voor hun aanwezigheid. Het belangrijkste is dat je niet vergeet je kersverse bruid te complimenteren met deze geweldige dag. Bedank verder in het bijzonder je schoonouders en eigen ouders, de ceremoniemeester, getuigen etc.

Comments are closed.