Verse tagliatelle met spekjes en champignonroomsaus

Een simpel gerecht met pasta en vlees is verse tagliatelle met champignons, spekjes en kruidenroomsaus. De bereidingstijd van het gerecht is ongeveer 15 minuten. De ingrediënten voor dit pastagerecht zijn gebaseerd op een hoofdgerecht voor 2 personen, houdt hier rekening mee wanneer je dit simpele gerecht met pasta en vlees klaarmaakt.

Ingrediënten

  • 200 gram verse tagliatelle
  • 250 gram spekblokjes
  • 200 gram champignons
  • 1 kuipje boursin cuisine knoflook en fijne kruiden

Bereidingswijze
Kook de verse tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water al dente met een snufje zout erin. Tussentijds kun je de champignons snijden.

Bak de spekblokjes bruin in een hapjespan zonder boter, voeg vervolgens de gesneden champignons toe. Wanneer de spekblokjes en champignons gebakken zijn voeg je het kuipje boursine cuisine toe en laat je het geheel nog even lekker pruttelen.

Giet de pasta vervolgens af en serveer de saus over de verse tagliatelle. Eet smakelijk!

Algemene tip: Nadat de pasta afgegoten is wil deze nog wel eens gaan plakken. Doe een scheutje olijfolie door de afgegoten pasta om dit te voorkomen.

Comments are closed.