Uitzetlijst

uitzetlijst

Samenwonen is ontzettend leuk, maar soms ook een stressvolle situatie. Als je gaat samenwonen komt het nog wel eens voor dat je je verkijkt op de spullen die je allemaal nodig hebt. Om het samenwonen gemakkelijker te maken hebben wij daarom een uitzetlijst als je gaat samenwonen opgesteld.

In deze uitzetlijst vind je alle benodigdheden die je nodig hebt als je gaat samenwonen en waarop je gemakkelijk kunt afstrepen als jullie het product al gekocht hebben. We hebben de lijst gemaakt op basis van de verschillende plaatsen in huis. De uitzetlijst voor de keuken is het grootst. Er is namelijk niets vervelender als willen proosten op jullie eerste avond in het nieuwe huis, zonder kurkentrekker!

Uitzetlijst keuken
Dit is waarschijnlijk de grootste uitzetlijst wanneer je gaat samenwonen. In de keuken zijn namelijk ontzettend veel voorwerpen aanwezig, en velen worden nog wel eens vergeten.

– Afwasborstel, ook al heb je een vaatwasser!
Voldoende glazen
– Blikopener
Borden (Ontbijt- dinerborden)
– Broodmes
– Bestek
– Opscheplepels
Frituurpan
– Garde
– Kurkentrekker/bieropener
– Kaasschaaf
Voldoende pannen (Eierpan, koekenpan, hapjespan, kookpan, steelpan wok etc.)
– Handdoeken
– Theedoeken
– Vaatdoeken
– Kookwekker
– Maatbeker
– Ovenschaal
– Pannenlappen
– Snijplank
– Vleesmes
– Vergiet
– Koffiekoppen
Waterkoker
– Wijnglazen
Vuilnisbak

Voor je huishouden heb je nog een aantal spullen die erg handig zijn als je moet schoonmaken, opbergen, voedsel bewaren etc. Bekijk hier meer huishoudartikelen per categorie.

Uitzetlijst badkamer + toilet
Voor de badkamer heb je ook een aparte uitzetlijst nodig. In de badkamer zijn spullen aanwezig die voor zich spreken, maar waar je misschien met aanschaffen in eerste instantie niet aan denkt.
– Badhanddoeken
– Handdoeken
– Washandjes
– Wasmand
– Wasrek
– Bekers (handig voor mond spoelen na tandenpoetsen)
– Toiletborstel
– Toiletpapierhouder
– Luchtverfrisser

Comments are closed.