De mooiste trouwlocaties

trouw

Is je geliefde voor je op de knieën gegaan en zijn jullie nu op zoek naar mooie trouwlocaties? Er zijn natuurlijk trouwlocaties in overvloed, maar jullie trouwlocatie moet natuurlijk ontzettend bijzonder en origineel zijn. Maar hoe kiezen jullie nou voor de perfecte trouwlocatie?

Jullie willen elkaar natuurlijk het ‘ja-woord’ geven op de meest perfectie trouwlocatie die jullie kunnen vinden. Je trouwt tenslotte maar een keer, dus jullie trouwdag moet perfect verlopen. Om ideeën op te doen voor de mooiste en origineelste trouwlocaties hebben wij er een aantal op een rijtje gezet.

Trouwen in een kasteel

Wanneer je gaat trouwen wil je, als vrouw zijnde, jezelf deze dag natuurlijk bijzonder voelen, net als een prinses. Waar kun je je nou meer een prinses voelen dan in een echt sprookjeskasteel?

Tegenwoordig is het overal mogelijk om te trouwen, maar hoe romantisch is het om elkaar het ‘ja-woord’ te geven in een echt droomkasteel? Een kasteel is de perfecte trouwlocatie, in heel Nederland vindt je verschillende kastelen waar je kunt trouwen. Naast dat het de perfecte trouwlocatie is, is een kasteel ook een prachtige feestlocatie. Als je er voor kiest om een kasteel te nemen als trouwlocatie, zorg je voor een sprookjesachtige sfeer tijdens jullie trouwdag.

In het huwelijksbootje

Ze hebben het, als je gaat trouwen, vaker over in het ‘huwelijksbootje stappen’. Deze term kun je als je op zoek bent naar de perfecte trouwlocatie natuurlijk ook erg letterlijk nemen. Je kunt in Nederland verschillende schepen als trouwlocatie gebruiken. Het is natuurlijk weer eens wat anders, trouwen op een mooi zeilschip.

Als trouwlocatie een mooi zeilschip huren is ontzettend bijzonder. Jullie geven elkaar het ‘ja-woord’ terwijl jullie romantisch op het water dobberen. Als afsluiting kun je op deze trouwlocatie, het schip zelf, ook nog eens een fantastisch feest geven.

Op het strand

Elkaar het ‘ja-woord’ geven op een mooie stranddag, dat klinkt als een perfecte trouwlocatie! Het strand behoort zeker tot een van de mooiste trouwlocaties. Je kunt overdag trouwen op het strand, maar ook bij zonsondergang, als jullie de zon in de zee zien zakken. Hoe romantisch!

Nadat jullie elkaar het ‘ja-woord’ gegeven hebben kunnen jullie samen met de gasten een feestje bouwen in de afgehuurde strandtent. Een klein nadeel van deze trouwlocatie is wel dat jullie afhankelijk zijn van het weer, maar jullie kunnen natuurlijk ook in de strandtent trouwen met uitzicht op zee!

Comments are closed.