Cadeautips housewarming

Cadeautips housewarming nodig? Wanneer vrienden/familie gaan samenwonen en een housewarming geven, wil jij natuurlijk met het meest perfecte housewarming cadeau aankomen. Maar wat is nou het meest perfecte cadeau voor iemand die gaat samenwonen?

Wij hebben hier cadeautips housewarming voor jou opgeschreven om zo het meest originele housewarming cadeau te kunnen geven. Bij het bedenken van een origineel housewarming cadeau hebben wij verder gezocht dan de voor de hand liggende cadeau’s als geld, cadeaubonnen van woonwinkels of leuke bloemen/planten voor in huis. Nee, met onze housewarming cadeau tips zorg jij ervoor dat jouw housewarming cadeau niet snel vergeten gaat worden!

Originele cadeautips housewarming

  1. Maak een persoonlijk straatnaambord welke voorzien is van jouw eigen opgegeven tekst. Hiermee kun je vrienden of familie verrassen met een eigen straatnaambord.
  2. Koop een tijdschriftenbon naar keuze. Met deze tijdschriftenbon geef je als housewarming cadeau een tijdschriftabbonnement weg naar keuze.
  3. Laat onderzetters bedrukken met leuke foto’s, wedden dat deze onderzetters veel gebruikt gaan worden?
  4. Tegenwoordig kun je verschillende flessen drank voorzien van een eigen etiket. Verzin een leuk en origineel etiket en laat deze op de favoriete fles drank van jouw vrienden/familie plakken om ze te feliciteren met hun nieuwe woning!
  5. Laat een mooie foto op canvas bedrukken , deze zijn in vele verschillende maten verkrijgbaar. Leuk voor in de gang, woonkamer, slaapkamer of studeerkamer, er is altijd wel een plekje voor dit originele cadeau!
  6. Op verschillende websites kun je snijplanken, dienbladen of placemats laten bedrukken met een mooie foto, ook een erg origineel housewarming cadeau!
  7. Laat twee badjassen of badhanddoeken bedrukken met (bijvoorbeeld) de tekst: ‘For Him’ en ‘For Her’.

Comments are closed.