Alles over de huwelijksreis

Na het trouwen komt natuurlijk de huwelijksreis. De eerste officiële vakantie als man en vrouw! Maar wanneer ga je nou precies op huwelijksreis en wat voor soort reis willen jullie?

Willen jullie bijvoorbeeld helemaal optimaal van elkaar genieten en lekker lui zijn? Dan kiezen jullie natuurlijk voor een huwelijksreis naar een heerlijk resort waar je de gehele dag samen kunt genieten van het niets doen!
Maar het kan ook zo zijn dat jullie beide wat actiever ingesteld zijn. In dit geval is het kiezen van een heerlijk relaxed resort geen goed plan voor een huwelijksreis. Kies in dit geval een actievere huwelijksreis waar jullie beide leuke dingen kunnen ondernemen als man en vrouw!

Toch moeten jullie tijdens het plannen van de huwelijksreis met veel dingen rekening houden. Wanneer willen jullie bijvoorbeeld vertrekken, wat is jullie eindbestemming en hoe lang gaat de huwelijksreis duren? Misschien kiezen jullie wel voor meerdere bestemmingen en gaan jullie lekker rondtrekken. Zorg er in ieder geval voor dat de huwelijksreis een reis wordt waar jullie beide ontzettend naar uitkijken, dit moet een reis worden die jullie nooit meer vergeten!

Meer over de huwelijksreis:
Populaire huwelijksreis bestemmingen
Checklist huwelijksreis

Comments are closed.