Tweedehands spullen aanschaffen als je gaat samenwonen

bank

Samenwonen is natuurlijk geweldig, maar ook ontzettend duur, dus waarom geen tweedehands spullen aanschaffen? Jullie portemonnee gaat het samenwonen waarschijnlijk wat minder leuk vinden. Samenwonen is erg duur en er komen vaak uitgaven bij kijken die je in eerste instantie vergeet.

Om goed voorbereid te gaan samenwonen is het verstandig van elkaar te weten hoe veel geld jullie te besteden hebben. Hebben jullie bijvoorbeeld al een gezamenlijke rekening waar geld op staat of moet deze nog aangeschaft worden. Hoeveel staat er ongeveer op jullie eigen spaarrekeningen en welke zaken hebben prioriteit om aangeschaft te worden? Je kunt natuurlijk ook gaan voor tweedehands spullen, een stuk goedkoper en als je goed zoekt nog zo goed als nieuw!

Tweedehands spullen

Er is niets mis mee om eens langs de kringloopwinkel te gaan om te kijken wat voor spullen ze te bieden hebben. Ook kun je op verschillende internetsites al goed aan tweedehands spullen komen. En wat denk je trouwens van die advertenties in de supermarkt of die extra magnetron in jullie garage? Kortom, tweedehands spullen zijn soms zo gek nog niet!

Tweedehands spullen aanschaffen klinkt niet voor iedereen als muziek in de oren. Het idee dat iemand anders al op die bank gezeten heeft, of van die tafel gegeten heeft kan bij sommige de rillingen over de rug doen lopen. Maar als je even verder denkt, weet je dat dit eigenlijk onzin is. Er is niets mis met tweedehands spullen. Check voor je iets aanschaft hoe het er uit ziet en of/waar het eventueel beschadigd is. Met tweedehands spullen kunnen jullie je woning ook hartstikke leuk inrichten, daar komt nog bij, niemand hoeft te weten dat die spullen tweedehands zijn, toch..

Comments are closed.