Originele manieren om te vertellen dat jullie gaan samenwonen

Gaan jullie samenwonen? Dit is een hele bijzondere en grote stap die jullie samen nemen. Jullie willen al jullie vrienden en familie natuurlijk op een bijzondere manier laten weten dat jullie samen gaan wonen. Maar hoe doe je dit op een originele manier?

Jullie kunnen er voor kiezen om een kaart te sturen naar al de vrienden en familie dat jullie gaan samenwonen. Op deze kaart schrijven jullie het grote nieuws en natuurlijk jullie nieuw adres. Maar is dit wel origineel genoeg? Nee toch, kies er voor om op een originele manier te vertellen dat jullie gaan samenwonen!

Originele manieren om samenwonen naar buiten te brengen

Er zijn natuurlijk originelere manieren te bedenken om de familie en vrienden te vertellen dat jullie gaan samenwonen. Zo kunnen jullie in plaats van een standaard kaart, ook kiezen voor een persoonlijke samenwoonkaart.

Deze persoonlijke samenwoonkaart maken jullie samen, dit kan vaak online op verschillende websites. Jullie kunnen er een foto van jullie samen op zetten, of van jullie nieuwe stekje. Op deze manier brengen jullie het grote nieuws al een stuk origineler naar buiten!

Bak een originele taart of cake

Jullie kunnen ook alle vrienden en familie uitnodigen voor een gezellige bak koffie. Tijdens deze koffie zorgen jullie natuurlijk voor een mooie taart of cake die jullie aan de koffietafel aansnijden.

Op deze taart of cake staat natuurlijk de grote boodschap: ‘Wij gaan samenwonen!’ afgebeeld, dit kan ook met foto om het nog specialer te maken. Dat is pas een originele manier om naar buiten te brengen dat jullie gaan samenwonen!

Comments are closed.